У МОЗ погодилися з пом'якшенням карантину в Києві

У МОЗ погодилися з пом'якшенням карантину в Києві
Максим Степанов не проти пом'якшення карантину в Києві

Глава МОЗ повідомив, що отримав нові дані, які підтверджують готовність столиці до другого етапу карантину.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Київ може переходити на другий етап пом'якшення карантину, всупереч заяві, яку він зробив раніше в суботу, 23 травня. Степанов на своїй сторінці в Facebook повідомив, що отримав свіжі дані щодо Києва, які свідчать від поліпшення ситуації.
"Рівень захворюваності в столиці України зараз становить 11.7 на 100 000 населення при нормі 12, тому Київ може переходити на другий етап пом'якшення карантину", - написав Степанов.
Він зазначив, що рішення про чергове послаблення - справа міської комісії ТЕБ та НС.
Також Степанов повідомив, що 22 травня його заступник Віктор Ляшко зустрівся з керівництвом  Київського метрополітену. Працівники відповідально поставилися до організації безпечного перевезення під час епідемії коронавірусу. Вони розробили дистанційні розмітки, закупили термометри і захисні щитки для співробітників, а також забезпечили станції інформаційними матеріалами та відеороликами про COVID-19.
Нагадаємо, сьогодні вранці в КМДА виступили із заявою про перехід до другого етапу карантину. Водночас Степанов повідомляв, що Київ до цього ще не готовий.
Також в КМДА розповіли, що запрацює сьогодні і в найближчі дні в столиці в зв'язку з ослабленням карантину.

Related

Події в Україні 6588606055910171858

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item