Жителя Полтавщини оштрафували за завантаження відео на Pornhub

Жителя Полтавщини оштрафували за завантаження відео на Pornhub
Українця оштрафували за поширення порнографії

Чоловікові доведеться заплатити 3400 грн штрафу і 1256 грн за роботу експерта. У нього також конфіскували дві камери, два ноутбуки та інше обладнання.

Шишацький райсуд в Полтавській області оштрафував українця, який знімав і завантажував відео на один з найбільших у світі порносайтів Pornhub. Про це йдеться в рішенні суду.
Зазначається, що правопорушник знімав порнографічне відео і поширював його через акаунт Honey-sexpistol на Pornhub, йдеться в рішенні суду від 14 травня. Розмір штрафу, який доведеться заплатити порушнику - 3400 грн. Йому також доведеться оплатити роботу експерта, якого залучив суд - 1256 грн.
В ході розслідування у правопорушника вилучили камери GoPro і Logitech, ноутбуки Apple і Asus, модем, роутер і флешку на 32 Гб. Всі ці пристрої суд постановив конфіскувати. Два диски з відео суд постановив зберігати разом з матеріалами справи.
Правопорушника звинуватили за статтею 301 Кримінального кодексу України (виготовлення і розповсюдження порнографії), він визнав свою провину і в присутності адвоката 27 квітня уклав угоду з прокурором. Справу було відкрито 4 грудня 2019 року.
Нагадаємо, в США дівчина-механік втратила роботу через зйомки порно. У вільний час вона знімала і публікувала інтимні ролики, які почали дивитися колеги.
А в Росії чоловік наклав на себе руки, побачивши дружину в порно. Стосовно жінки порушено кримінальну справу.

Related

Суспільство 6033079617690023335

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item