Ресторани і клуби Тернополя зобов'язали закриватися до 22:00

Ресторани і клуби Тернополя зобов'язали закриватися до 22:00
У Тернополі обмежили роботу ресторанів і клубів до 22:00

Обмеження роботи торкнуться й інших закладів громадського харчування. У місті також посилять роботу служб, які контролюють дотримання санітарних норм.

 
У Тернополі заклади громадського харчування зобов'язали закриватися раніше 22:00. Відповідне рішення прийняв Тернопільський міський штаб боротьби з коронавірусом у вівторок, 30 червня.
 
"Сьогодні на засіданні Тернопільського міського штабу боротьби з коронавірусом обмежили час роботи закладів громадського харчування, в тому числі - кафе, готелів, барів, клубів, пабів, дискотек і установ розважальної сфери до 22 години. Заборонили після 22 години роботу всіх підприємств у сфері оптової та роздрібної торгівлі, побутового обслуговування, крім аптек, АЗС і магазин", - сказано в повідомленні прес-служби.
 
Також було прийнято рішення посилити роботу служб, які контролюють дотримання санітарних норм.
 
Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я прогнозує новий спалах коронавірусу. Масове порушення карантину відпочивальниками в Одесі викличе новий стрибок добового приросту COVID-19.
 
Також Шмигаль пояснив відмову від жорсткого карантину. Тотальний карантин може сильніше вдарити по економіці України, ніж сама пандемія, каже прем'єр.

Related

Суспільство 3901263552912998050

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item