У Києві затримали екс-банкіра, який "торгував" посадами в Нацбанку - СБУ

У Києві затриманий "торговець" посадами в НБУ

Чоловік за 25 тисяч доларів обіцяв допомогти отримати керівну посаду в НБУ - частина суми нібито мала бути розділена між членами конкурсної комісії.

 
У Києві затримали чоловіка, який за $25 тисяч "продавав" посаду начальника одного з управлінь Нацбанку. Про це повідомляє прес-служба СБУ у вівторок, 30 червня.
 
Чоловік раніше був заступником голови правління одного з комерційних банків. Він зробив вигляд, що нібито діє в інтересах одного із заступників голови Нацбанку. За його словами, частина суми повинна бути розділена між учасниками конкурсної комісії для прийняття позитивного рішення про призначення кандидата на посаду.
 
Зловмисника затримали в одному з районів столиці під час отримання частини неправомірної вигоди в розмірі $15 тисяч.
 
Тепер тривають невідкладні слідчі дії з викриття протиправної схеми, встановлення всіх причетних осіб і обставин вчинення кримінального злочину. Кримінальну справу порушено за статтями про шахрайство і надання неправомірної вигоди посадовій особі.






Нагадаємо, що раніше прокурора зловили на систематичних хабарях. Через посередника прокурор вимагав хабар у $10 тисяч за непритягнення до кримінальної відповідальності винних в ухиленні від сплати податків.

Related

Гаряча новина 5254264286134944022

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item