Загадкова смерть українки в Таїланді: поліція змінила основну версію

Загадкова смерть українки в Таїланді: поліція змінила основну версію

Поліція Таїланду вважає, що причиною смерті української журналістки Ольги Фролової на острові Самуї є самогубство.
Також зазначається, що чоловік та бойфренд жінки не причетні до її смерті. Про це повідомляє Khaosod English.
За інформацією видання, хоча правоохоронці спочатку підозрювали, що Ольга Фролова була вбита, а її тіло намагались приховати, то зараз вони стверджують, що жінка, ймовірно, вчинила самогубство. Бо судмедексперти не виявили ознак насильницької смерті, а слідчі знайшли речі, які жінка залишила в торговому центрі до того, як зникла.


"Немає жодних доказів нападу, нанесення ударів чи асфіксії (задушення). Її хлопець та колишній чоловік також сказали, що вона страждала на глибоку депресію. Ми вважаємо, що ці фактори могли призвести до самогубства", - зазначив начальник поліції Бо Пхут Ютана Сірісомбат.
Чоловік померлої каже, що поліція "зараз працює належним чином".
Як повідомляє онлайн-платформа ThaiVisa, поліція проаналізувала записи з камер відеоспостереження і встановила, що, залишивши орендований мотоцикл в магазині, Ольга Фролова попрямувала до лісу. Увесь цей час поряд з нею нікого не було.
Проте розслідування продовжується, адже поліція все ще чекає повного звіту про результати розтину тіла померлої.
Тіло Ольги Фролової знайшов працівник готелю глибоко в джунглях під листям кокосової пальми. Поліції стало про це відомо 6 червня о 17:00. Загибла українка перебувала у 12-річному шлюбі з Дмитром Фроловим, з яким разом виховували сина. Однак 2 місяці тому вона залишила чоловіка, щоб жити з новим коханим, з яким в неї близько року тривав роман.

Related

Суспільство 1760372407715320569

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item