На Закарпатті виявили фуру з 250 "літрами" бурштину в бензобаку

На Закарпатті виявили фуру з 250 "літрами" бурштину в бензобаку
Бензобак був набитий бурштином

Співробітники пункту пропуску "Дякове" звернули увагу на шви незаводського походження на паливному баку та саморобні кріплення.

 
У Закарпатській області в пункті пропуску "Дякове" прикордонники виявили вантажівку з 250 "літрами" бурштину в бензобаку, яка везла до Румунії паливні гранули. Про це повідомляє Держприкордонслужба в п'ятницю, 24 липня.
 
"Співробітники оперативного підрозділу Мукачівського прикордонного загону провели поглиблений огляд, в ході якого знайшли мішки з контрабандним камінням, заховані в 250-літровій бочці, завареній у бензобаку вантажівки", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що співробітники пункту пропуску звернули увагу на шви незаводського походження на паливному баку та саморобні кріплення.
 
Точна кількість, вага каменів, а також обставини правопорушення встановлюються.









 
Раніше повідомлялося, що на Рівненщині вилучили унікальний бурштин на $ 1,2 млн. Серед вилученого загальною вагою майже 860 кілограм є камені, які важать більше кілограма і мають історичну цінність.
 
А в Житомирі суд конфіскував понад 9 тонн бурштину вартістю 12,5 млн гривень, який вилучили на підпільних промислових комплексах.
 

Related

Суспільство 4729350309084685565

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item