Гороскоп на 27 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 27 липня 2020 року. 
Гороскоп на 27 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні зірки пропонують Овнам не метушитися, не поспішати і не діяти «в лоб», а застосовувати потайливу і продуману тактику. Важливо керувати своїми емоціями і інстинктами, контролювати гнів, азарт. Знадобляться такі якості, як терпіння, самовладання і далекоглядність. У спілкуванні переважно контакти з близькими людьми в закритому форматі. Можливий фінансовий сюрприз.
Телець
Сьогодні Тельці непередбачувано ведуть себе в діалогах. Ваша реакція може стати несподіваною і для співрозмовника, і для вас, що цілком зрозуміло. Вам буде нелегко прийняти свої і чужі примхи і оновлені потреби. На ваше щастя, ситуація в цілому піддається контролю. Це відповідний день для бесіди з партнером, клієнтом, мешканцем або з близькою вам людиною (дитиною, батьком, старим другом).
Близнюки
Близнюкам сьогодні краще спиратися на стандартний порядок: він дасть впевненість, поки все гладко, і опору, якщо раптом трапиться сюрприз. При раптовому нездужанні, несправності або іншому ускладненні можна діяти за перевіреною схемою. Не завадить перестраховка, з урахуванням колишнього сумного досвіду, інакше ситуація почне розвиватися за найгіршим сценарієм і вимагатиме більше часу для вирішення.
Рак
Ракам день поверне точку опори — а вона, у свою чергу, подарує їм філософський спокій перед лицем перешкод. Можлива новина, несподівана підказка. Не біда, якщо допомога виявиться внутрішньою (інформативний сон, перевірена прикмета, тонке передчуття): вирівнявши свій емоційний настрій, ви знову знайдете душевну рівновагу і з завидною холоднокровністю відреагуєте на черговий сюрприз.
Лев
Сьогодні Леви стануть чутливіші до домашніх справ, сімейної психологічної атмосфери або житлових умов. Можлива особиста криза або непередбачений поворот подій: зміна планів, ваша чи чужа нова незвичайна потреба. Новини цього дня можуть торкнутися доходу, спадщини, оренди, податків, будинку, авто, господарських витрат. Всі персональні рішення необхідно обговорювати з близьким оточенням.
Діва
Дівам цей день дозволяє налаштуватися на поглиблені дослідження, а також на обговорення складних і небезпечних тем. Він підвищує проникливість і допомагає мислити системно. Можна спокійно проаналізувати новини, чужі примхи або «хворе» питання, яке в інший час викликало би гостру суєту і бурю емоцій. Вдалий момент для особистих і дистанційних контактів з друзями, близькою і далекою ріднею.
Терези
Сьогодні Терезам варто готуватися до матеріальних або господарських сюрпризів, але не слід заздалегідь їх боятися. Всі зміни відбудуться в рамках знайомої системи, яка і забезпечує безпеку. Можливо, ви купите не те, що планували, придбаєте потрібний товар з рук і зі знижкою, або раптом знайдете вдома те, за чим хотіли бігти в магазин. Оновиться погляд на спадщину, на фінансування планів.
Скорпіон
Сьогодні загострюється чуття Скорпіонів, набуває сили їх літературний, психологічний, артистичний, дослідний дар. Бажано з толком використовувати свій талант, направивши його на вирішення серйозних завдань, а не на дешеве задоволення самолюбства, наслідування чужого способу або потурання випадковим примхам. Не варто діяти за зовнішнім шаблоном, але важливо зберігати вірність своїм принципам.
Стрілець
Стрільцям варто на деякий час відступити в тінь. Це невдалий момент для публічної самопрезентації і починань. Якщо вас охоплює заздрість при вигляді чужих перемог, краще перенаправляти увагу на зміцнення тилів і пошук неявних недоліків. Несподівані ситуації цього дня спритно проб'ють ваш захист і покажуть вам ваші психологічно вразливі місця — наприклад, таємну спрагу слави або прихований авантюризм.
Козоріг
Цей день спрямує погляд Козорогів в майбутнє, змусить їх переоцінити потенціал творчих задумів або старої дружби. Козорогам-батькам корисно подумати про розкриття талантів дітей. Може бути болісним споглядання чужих успіхів. Варто розібратися, що саме заважає вам стати врівень з іншими: можливо, це не дефіцит обдарувань і досвіду, а скромність, страх або слабкість технічного арсеналу.
Водолій
Сьогодні Водоліям краще забаритися, ніж поспішити. День провокує нервозність і змушує шукати змін: кар'єрного зростання, нового публічного образу. Вас може підстьобнути несподіваний оригінальний хід іншої людини. Зірки нагадують, що зараз не час для повноцінної конкуренції і вам явно зарано приймати особистий виклик. В чужих успіхах краще бачити стимулюючий, а не дратівливий чинник.
Риби
Цей день надихає Риб на зміни, що додає їм несподіваних стимулів для особистого розвитку, може розгорнути в новому напрямку їх творчу думку, змусити інакше поглянути на майбутні відносини з друзями, дітьми, вчителями, помічниками. В такому піднесеному і незвичайному настрої слабким місцем багатьох Риб виявиться рутинна робота, не варто займатися сьогодні повсякденними нудними дрібницями.

Related

Цікаво 6872138157841707319

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item