Як 5G впливає на здоров'я людини

Як 5G впливає на здоров'я людини
Вчені провели експеримент з рибами і виявилося, що випромінювання 5G має "скромний" вплив на слух. 
Вплив на здоров'я людини має бездротова технологія п'ятого покоління або 5G, яку почали використовувати у світі в 2019 році.
Проте, згідно з висновками американських дослідників, цей вплив є не значним, пише "Уніан".
Вчені провели експеримент з рибами і виявилося, що випромінювання 5G має "скромний" вплив на слух. Автори роботи дослідили використання ембріонів рибок даніо, модельного організму, часто використовуваного для виявлення взаємозв'язків між екологічними факторами і біологічними системами.
Подібні процеси розвитку є у рибок даніо і людини, і вони схожі на геномному рівні, що означає, що дослідження даніо можуть бути легко застосовані до людей. У дослідженні науковці піддавали ембріони рибок даніо протягом двох днів радіочастотному випромінюванню 3,5 ГГц, частоті, зазвичай використовуваної стільниковими телефонами з підтримкою 5G. Вони не виявили істотного впливу на смертність, на те, як утворюються ембріони або поведінкову відповідь ембріонів на світло. Вони знайшли скромний вплив випромінювання на тест, який вимірює реакцію ембріонів на раптовий звук. Природу цієї відмінності автори роботи будуть досліджувати окремо.
"Виходячи з нашого дослідження, ми не думаємо, що 5G-випромінювання настільки шкідливо. Це переважно доброякісна технологія", – заявив науковий співробітник, що працює в лабораторії Робін Тангей в штаті Орегон, Субхам Дасгупта.
Необхідну для розгляду кількість голосів набрала електронна петиція до президента із вимогою заборонити впровадження 5G. Президент Володимир Зеленський буде змушений його розглянути. Юліана Гордей зареєструвала петицію 7 квітня 2020 року. Вона набрала 25 459 голосів із необхідних 25 тис.

Related

Здоров'я 8823516432350062366

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item