У Раді готують "велику парламентську реформу"

У Раді готують "велику парламентську реформу"
Третьякова розповіла про плани нардепів

Нардепи пропонують розписати, як працює коаліція, а не тільки, яким чином опозиція може просувати свої ідеї.

У Верховній Раді працюють над так званим законом про опозицію, в якому будуть передбачені важливі зміни в роботі парламенту. Про це повідомила нардеп від Слуги Народу Галина Третьякова, повідомляє Громадське.
"Однією з нагальних проблем сьогодні є підготовка закону, його готують в групах, кажуть, що це закон про опозицію. Насправді парламент потребує змін не тільки в опозиції, але і в коаліції", - сказала нардеп.
За її словами, однією з пропозицій в робочій групі із обговорення цього проекту закону є розписати, як працює коаліція, а не тільки, яким чином опозиція може просувати свої ідеї.
Також, на думку Третьякової, повинна формуватися велика "організаційна частина" коаліційної угоди, в якій буде розписано, яким чином політичні сили домовляються працювати в Раді.
Нардеп упевнена, що це допоможе налагодити співпрацю між депутатами і уникнути бійок і негативних явищ в парламенті. Вона назвала це "великою парламентською реформою", яка ще не виписана.
Як відомо, глава комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова потрапила в скандал, заявивши, що малозабезпечених людей потрібно "стерилізувати".

Related

Політика 5207404252635418888

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item