На Тернопільщині пацієнт втретє захворів на коронавірус

На Тернопільщині пацієнт втретє захворів на коронавірус
Завантаженість ліжок хворими на COVID-19 у лікарнях першої хвилі становить 26,7%

В області продовжують хворіти 1075 осіб, 144 з них перебувають на стаціонарному лікуванні, зокрема 15 - на кисневій масці, 17 - на кисневому концентраторі.

 
Тернопільська облдержадміністрація продовжила чинні карантинні заходи у зв'язку з епідемією коронавірусу. Про це в середу, 29 липня, повідомив начальник обласного управління охорони здоров'я Володимир Богайчук.
 
"На сьогодні спостерігаємо погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 в Тернопільській області", - сказав він.
 
За словами начальника тернопільського обласного управління охорони здоров'я, завантаженість ліжок хворими на COVID-19 у лікарнях першої хвилі становить 26,7%.
 
В області продовжують хворіти 1075 осіб, з них 144 перебувають на стаціонарному лікуванні, в тому числі 15 - на кисневій масці, 17 - на кисневому концентраторі. Близько 30 хворих у важкому стані.
 
"Це пов'язано з тим, що люди не до кінця розуміють складність ситуації із захворюваністю, яка і виникає через недотримання карантинних заходів", - підкреслив Богайчук.
 
За останній тиждень найбільше випадків COVID-19 зареєстровано серед жителів Бережанського, Збаразького, Монастириського, Чортківського, Тернопільського районів та в Тернополі.
 
При цьому спостерігається агресивність вірусу в певних регіонах, зазначив Богайчук. Зокрема, в Монастирському районі майже всі хворі перебувають у важкому стані.
 
Крім того, в області зареєстровано кілька повторних випадків захворювання на COVID-19. Є пацієнт, котрий захворів уже втретє.
 
"Ми повинні розуміти, що навіть якщо перехворіти коронавірусною інфекцією - це не захищає нас від повторного захворювання", - підкреслив Богайчук.
 
Нагадаємо, в райцентрі Бережани Тернопільської області через спалах коронавірусу призупинили роботу заводу Керамік.

Related

Події в Україні 8391624122311904203

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item