Терміново! На підтримку миру і єдності в Україні! Заява Дніпропетровської територіальної організації Політичної партії “Європейська Солідарність”

Терміново! На підтримку миру і єдності в Україні! Заява Дніпропетровської територіальної організації Політичної партії “Європейська Солідарність”
Сьогодні, 28 липня, на Конференції Дніпропетровської територіальної організації Політичної партії “Європейська Солідарність” одноголосно була підтримана Заява Дніпропетровської територіальної організації Політичної партії “Європейська Солідарність” на підтримку миру і єдності в Україні.
Партія “Європейська солідарність” заявляє, що в Дніпрі сьогодні намагаються реалізувати небезпечний сепаратистський сценарій і виступає категорично проти будь-яких референдумів до закінчення військових дій. 
Гібридна війна в Криму і на Донбасі освячувалися так званими «референдумами». Саме після референдумів під дулами автоматів російська пропаганда почала говорити про так звані «народ Криму» і «народ Донбасу».
Референдум дорівнює сепаратизм,  у яку б красиву обгортку його не вдягали. А сепаратизм – це гібридна війна, руїна, зупинка промисловості, безробіття, розруха і тисячі смертей.
Від Дніпра до фронту 200 км по прямій, а від східного краю Дніпропетровщини – менше 100 км. На фронті досі стріляють, попри всі заяви влади. І стріляє не «протилежна сторона», як говорив президент, а російські окупаційні війська та найняті ними бойовики.
Тому ініціатива проросійських депутатів, що пропонують проводити якісь референдуми у Дніпрі, є злочином. 
Варто пригадати, що фактичним власником партії ОПЗЖ є Віктор Медведчук, кум Володимира Путіна, який завжди виступав з відверто проросійських позицій.
Єдина проукраїнська сила, спроможна захистити країну, це Європейська солідарність. 
Якщо в Дніпро не прийде ворог – у нас не буде війни і всі національності будуть жити в мирі.
Нам нічого ділити. У нас одне місто Дніпро, і одна Україна на всіх. Наше місто і наш регіон об’єднують два береги однієї ріки і однієї країни. Бережімо цю єдність. Патріоти мають об’єднуватись.

Related

Політика 3337950588266635436

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item