Через пандемію ООН закликала негайно припинити всі збройні конфлікти

Через пандемію ООН закликала негайно припинити всі збройні конфлікти
В ООН закликають припинити війни. 
Рада безпеки ООН одноголосно схвалила резолюцію, що закликає до негайного припинення збройних конфліктів на час коронавірусної пандемії.
Резолюція "закликає всі сторони в збройних конфліктах негайно вступити в тривалу гуманітарну паузу протягом не менш ніж 90 днів поспіль, щоб гарантувати безпечну, безперешкодну і стійку доставку гуманітарної допомоги", повідомляє пресслужба організації
Резолюція стосується війн у Сирії, Ємені, Лівії та інших збройних конфліктів, що перебувають на порядку денному Ради безпеки, але не військових операцій проти екстремістських угруповань "Ісламська держава", "Аль-Каїда" та їхніх філій.
"Через 100 днів після заклику генсекретаря ООН до глобального припинення вогню на час пандемії Радбез сьогодні нарешті схвалив довгоочікувану резолюцію", – повідомив у фейсбуці речник місії України при ООН Олег Ніколенко.
У червні кількість виявлених випадків Covid-19 у світі зросла більш як на 65%. На сьогодні у світі зафіксували 10,5 мільйона осіб, які хворіли чи досі хворіють на коронавірусну хворобу.

Related

Події у світі 7133855418581155439

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item