Посол заявив, що затримані в Білорусі найманці їхали у Стамбул

Посол заявив, що затримані в Білорусі найманці їхали у Стамбул
Затримані в Білорусі росіяни їхали транзитом у Стамбул, заявив посол Росії в Білорусі Дмитро Мезенцев.
"Росіяни, які прибули в санаторій "Белорусочка" під Мінськом, були змушені це зробити в зв'язку з тим, що запізнилися на рейс з Національного аеропорту столиці республіки, прямуючи транзитом до третьої країни", - заявив посол, передає "Інтерфакс-Україна".
Мезенцев каже, що за інформацією, яку ще належить уточнити, росіяни можуть бути співробітниками приватного охоронного підприємства. Воно охороняє енергетичну інфраструктуру і ресурси не в Росії і не в Білорусі. Росіяни наче б то планували вилетіти з Мінська 25 липня і не збиралися перебувати в Білорусі.
"Підставою для їх приїзду в країну є укладений контракт з однією з комерційних фірм, яка зареєстрована тут, в Білорусі, а кожен з прибулих росіян мав з цим підприємством укладений трудовий договір", - додав Мезенцев.
У ніч на середу в санаторії під білоруським Мінськом було затримано 32 людини, яких називають працівниками приватної військової компанії Вагнера. Ще одну людину було затримано на півдні країни.
Білорусь уже запросила послів Росії та України для пояснень і обговорення ситуації з затриманням бойовиків російської приватної військової компанії Вагнера.

Related

Події у світі 2384080987556360194

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item