Кондратюк про відставку глави НБУ

Кондратюк про відставку глави НБУ

Кондратюк про відставку глави НБУ: “Зграйка абсолютних нулів у банківській системі та фінансах під дзвінки та смски Бєні системно…”

Телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк прокоментував заяву про звільнення за власним бажанням Голови Національного банку Якова Смолія, який причиною відставки вказав систематичний політичний тиск.
Про це телеведучий написав у себе на сторінці у фейсбук.
“Зграйка абсолютних нулів у банківській системі та фінансах під дзвінки та смски Бєні системно вичавлюює з посади Голову НБУ. І таки вичавили? Це ж банальний політичний рекет! Мізків у них, виходить – 0 (нуль). Зате є понти, безграмотність, амбіції, мстивість, рагулізм, сватівство, імітація, профанація, пофігізм, робочі баби і абсолютно неробочі пацанчики… Одна радість – сьогодні на моєму мінігороді пішли зелені огірки”, – написав Кондратюк.
Заяву про звільнення у зв’язку з відставкою за власним бажанням Смолій написав і подав президенту в середу, 1 липня.
Важливо відзначити, що погіршує ситуацію той факт, що в день відставки Україна провела розміщення єврооблігацій. Була складна операція, обсяг випуску склав 1,75 млрд доларів, з них нових грошей в український борг інвестори принесли більше 1 млрд доларів. І сьогодні після відставки глави НБУ ця угода була скасована. Інвестори відкликали свої гроші.
Думка редакції сайту може не збігатися з позицією автора. Редакція не несе відповідальності за зміст блогів.
Використання будь-яких матеріалів Інтернет-видання «Країна новин» можливо тільки за умови прямого посилання на сайт. Для Інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на використаний матеріал не нижче другого абзацу.

Related

Політика 102182350599160143

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item