У Росії десятки тисяч протестувальників скандували за відставку Путіна: відео

У Хабаровську пройшов мітинг на підтримку затриманого губернатора Фургала: люди скандували й за відставку Пуітна / Штаб Олексія Навального в Хабаровську
У російському Хабаровську від 5 до 35 тисяч жителів вийшли на вулиці, аби підтримати затриманого губернатора регіону Сергія Фургала. Його затримали за підозрою у замахах і організації вбивств кількох підприємців у 2004 – 2005 роках. А 10 липня суд Москви заарештував чиновника.

"Путіна – у відставку"

Акція на підтримку Фургала пройшла спершу в середмісті Хабаровська, а потім група демонстрантів рушила до адміністрації Хабаровського краю. Про це пише "Медіазона".
Тут учасники також висловили недовіру російському президенту Володимиру Путіну. Люди скандували "Путіна – у відставку" та "Путін – злодій". Також під час масової ходи росіяни згадали про всіх політв’язнів і затриманих за вказівкою Кремля журналістів.

Протестувальників навіть не зупинив кордон поліції. До цього правоохоронці перекрили місцеву площу, де мав відбуватися мітинг, нібито через карантинні обмеження. Зауважимо, що наразі інформації про затримання мітингувальників немає.
Невдовзі до протестувальників вийшли представники місцевої влади, але їх перекричали.
Дивіться повну акцію на підтримку Сергія Фургала в Хабаровську .

Related

Події у світі 7012048001805504397

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item