У Запоріжжі раніше судимий вбив бійця полку «Азов»

У Запоріжжі раніше судимий вбив бійця полку «Азов»

Вранці 27 липня в реанімації лікарні Запоріжжя від важких травм, отриманих після жорстокого побиття помер солдат полку «Азов» Олег Черевко з позивним «Смерть», йому було 29 років.
Про це повідомляється на сайті полку.
21 липня в Запоріжжі Олега Черевко побив Артур Таран, 1991 року народження, який раніше мав проблеми із законом. Причиною конфлікту стало те, що зловмисник чіплявся до дівчат на вулиці, а військовослужбовець НГУ заступився за них.
В «Азов» Олег Черевко прийшов на початку 2018 року. До цього вже мав великий бойовий досвід, отриманий на передовій в період з 2015 до 2018 року. З 2015 року він захищав Широкіне, а з 2017 року – воював в Авдіївці, провів інші ротації на «нулі».
З 2016 року Олег служив у зенітно-ракетному підрозділі НГУ, де два з половиною роки навчався роботі з цим озброєнням.
Загиблий Олег Черевко
Між тим прес-служба Національної поліції повідомляє, що 24 липня Комунарський райсуд Запоріжжя відпустив під заставу в 40 000 грн раніше судимого чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень загинувшому військовослужбовцю.
Сторона звинувачення вимагала заарештувати підозрюваного, однак суд вирішив відпустити його під заставу. У поліції заявили про намір оскаржувати дане рішення.

Related

Суспільство 8685462355440563970

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item