COVID-19: лікарні Львова заповнені на 95%

COVID-19: лікарні Львова заповнені на 95%
У Львові госпіталізовані сотні пацієнтів з коронавірусом

Протягом останнього тижня у Львові спостерігається стабілізація кількості виявлених позитивних ПЛР-тестів на коронавірус.

 
Заповнюваність ліжок у міських медичних закладах Львова становить 95%. Про це сказав глава міського управління охорони здоров'я Володимир Зуб, повідомляє прес-служба Львівської міськради в п'ятницю, 3 липня.
 
Чиновник відзначив, що протягом останнього тижня спостерігається деяка стабілізація кількості виявлених позитивних ПЛР-тестів на COVID-19, але кількість хворих все ще залишається високою.
 
"За цю добу у нас зареєстровано 152 нових випадки (у Львівській області, - ред.), з них 54 - по місту Львову. Це нас певною мірою радує, тому що протягом останнього тижня, як правило, у нас показник коливається на рівні 46, 32, 31 випадків, сьогодні - 54. Якщо в попередні тижні у нас було 70, 80 і навіть 100 випадків, то зараз ми бачимо певну стабілізацію", - заявив він.
 
Зуб наголосив, що це не означає, що ситуація пішла на спад, тому що в стаціонари лікарень щодня надходить дуже багато пацієнтів.
 
"У нас фактично наповненість сьогодні в міських закладах становить 95%, і хоча ми виписуємо кожен день пацієнтів, але в той же час рівно стільки ж до нас і надходить", - зазначив він.
 
За даними Зуба, у лікарні швидкої допомоги госпіталізовано 70 осіб, з них п'ять - у реанімації, чотири - на апараті штучної вентиляції легенів, в 1-й лікарні - більше 80 осіб, і ще 70 осіб госпіталізовані у 8-му міську лікарню.
 
 
Раніше керівник Львівського лабораторного центру Галина Михальчук померла від коронавірусу.
 
Також повідомлялося, що у Львові виявили COVID-19 у 32 педагогів перед початком ЗНО.

Related

Події в Україні 8402411704996375839

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item