Британська компанія навчилася запобігати важкій формі COVID

Британська компанія навчилася запобігати важкій формі COVID
У Британії навчилися запобігати важкому перебігу хвороби

Гендиректор британської компанії Synairgen Річард Марсден назвав результати експерименту "проривом".

 
Британська компанія Synairgen стверджує, що розроблений нею спосіб лікування коронавірусу знижує ризик розвитку важкої форми COVID-19 на 79%. Про це повідомляє BBC News.
 
Компанія посилається на попередні результати випробувань, проведених на 101 добровольцеві з підтвердженим діагнозом у дев'яти лікарнях Великобританії.
 
Synairgen запропонувала їм лікування бета-інтерфероном, який виробляється в організмі у відповідь на проникнення вірусної інфекції. Вони вдихали білок через небулайзер, так що він проникав у легені і повинен був стимулювати реакцію імунної системи організму. Половині піддослідних давали плацебо.
 
Згідно з інформацією компанії, це застосування інтерферону різко знижує ризики погіршення для хворих, які вже госпіталізовані, і у них у два-три рази виростала ймовірність одужати до стану, коли хвороба їм уже не заважає жити.
 
У найближчі дні Synairgen повідомить про результати дослідження регуляторам різних країн. У рецензованих наукових журналах вони не публікувалися, так що ВВС зазначає, що не може підтвердити її заяви.
 

Related

Події у світі 2335773448397183878

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item