Гороскоп на 14 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 серпня 2020 року.
Гороскоп на 14 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овни в бадьорій фізичній і творчій формі, можуть сміливо продовжувати розпочате або надолужувати згаяне. Якщо попередня доба пішла на розмови, саме час перейти від слів до дії. День дає енергію для інтенсивного тренування, азартної гри, ведення справ, творчого пошуку, активного відпочинку, особистої участі в житті дітей. Запропонований життям ритм легко поєднати з особистими звичками.
Телець
Тельцям цей день допомагає тренувати мобільність і комунікабельність, а також боротися з інертністю, негнучкістю, зацикленістю на одній тактиці, практикувати різноманітність підходів і методів. Важливі справи краще відкласти і зайнятися поточними клопотами. Сьогодні можна ходячи отримати користь з сумнівного знайомства або випадкової інформації, без відрази виконати дрібну роботу, яка не подобається.
Близнюки
Цей день зберігає навколо Близнюків легку ігрову атмосферу і утримує поруч з ними яскравих людей. Ви і ваше оточення взаємно зацікавлені один в одному. Від балаканини варто швидше переходити до дії: якщо вас щось бентежить, це допоможе прояснити туманні моменти. Спритності та діловитості вам сьогодні не позичати. Найважливіші зустрічі, тренінги та поїздки краще перенести на ранок.
Рак
Сьогодні багато раків "в масовці": їм складно виділитися, блиснути чарівністю і когось підкорити, зате легко загубитися в строкатому натовпі. Не варто розраховувати в цю добу на повний комплект бажаних зручностей або задоволення своїх особистих смаків. День непоганий для роз'їздів: невеликий дискомфорт вам спокутує різноманітність вражень, забавна пригода і можливість поспілкуватися з випадковими знайомими.
Лев
Сьогодні на Левів працюють підприємливість, гнучкість, енергія і балакучість. Завдяки цьому набору якостей, ви не розгубитеся в несподіваній сумнівній ситуації, легко візьмете уявний бар'єр, спритно минете пастку. День дає сили для спілкування, подорожей, спорту, технічних експериментів, розвитку бізнесу, а також для пошуку підтримки у друзів, заявки на лідерство або членство в команді.
Діва
Сьогодні Дівам важливо прояснити ситуацію або заплутати її, все залежить від завдання. Красномовство, гумор, артистизм, винахідливість і частка лукавства можуть знадобитися вам, щоб справити враження на публіку або поволі вплинути на чужу думку. До напускання туману варто вдаватися лише в тактичних цілях або в гострий критичний момент: у важливій справі такий маневр може підмочити вам репутацію.
Терези
Терезам цей день допомагає формувати команду або підтримувати соціальні зв'язки в активному режимі — наприклад, через пошук попутників і друзів по загальному хобі. Не варто планувати на цю добу рутинну роботу з документами, офіційні візити, нудні наради. Добре побувати в гостях у партнерів, влаштувати презентацію або кумедний експеримент. Насичений день для перекладачів, мандрівників.
Скорпіон
Події дня тримають Скорпіонів в легкій напрузі. Зірки радять використовувати будь-який канал для виходу енергії, уникати пасивного способу життя, передбачуваності і одноманітності. Не має сенсу бігти від складних ситуацій: пригода допоможе вам потренуватися, дізнатися свою межу витривалості, спритності і майстерності на даний момент, а також підкаже, над чим потрібно попрацювати в найближчі місяці.
Стрілець
Стрільцям сьогодні вигідний режим активної співпраці (або нешкідливої легкої конкуренції). Буде легко ладити з напарником, попутником. Він виявиться спритнішим за вас, тому вам не вдасться перехопити ініціативу. Зате ви зможете делегувати такому партнеру термінові справи, довірити йому функцію оповіщення або розвідки. Всі непорозуміння він усуне сам, без вашої участі і тиску.
Козоріг
У цей день Козорогам краще не братися за складну відповідальну роботу: є ризик загрузнути в дрібницях, розпорошити свої сили. А ось в поточних клопотах варто проявити послідовність і не вдаватися до малодушних відмовок: якщо вам вистачило енергії взятися за ту чи іншу задачу, то вистачить мужності і на те, щоб її завершити. Справа піде швидше при наявності людської або технічної підтримки.
Водолій
Сьогодні Водоліям краще зробити ставку на партнерство і намагатися всюди грати на рівних. Навіть якщо друга сторона «носить корону» і вередує, у вас буде можливість спритно підтримувати баланс інтересів. Це непоганий день для швидких переговорів, недовгого співробітництва, короткої реклами, ділового або нейтрального знайомства, взаємодії з дітьми. Не варто педалювати романтичну лінію.
Риби
Сьогодні Риби не схильні до сталості і не в усьому впевнені до кінця. Можливі сумніви щодо будинку і близьких. Будь-яке заняття може звестися до безглуздої метушні або кидання процесу на середині. Можлива неуважність, плутанина, лінь в невідповідний момент. У неминучих поточних справах (клопотах по дому, турботах про дітей, вихованців) підтримувати тонус допоможе творчий підхід і легкий ігровий настрій.

Related

Цікаво 1027747041693515974

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item