Гороскоп на 29 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 29 серпня 2020 року.
Гороскоп на 29 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні сувора реальність знову вкаже Овнам межу їх повноважень і поставить їх активності бар'єр. Багато Овнів зіткнуться з неминучою розплатою за минуле: за невиконаний борг, фатальний професійний промах, невірний вибір мети або посади. Можливий відчай, бажання взяти неприступну фортецю штурмом або кинути все і "грюкнути дверима". І те, і інше зараз навряд чи реальне.
Телець
Цей день нагадає Тельцям про їх найнадійніший щит. Будуть невразливі Тельці, які не схильні до коливань, ризиків і хитрощів, вірні своїм принципам, а також ті, хто з різних причин уникнув авантюр. Якщо ви оступилися і зробили невдалий маневр, ще не пізно дати задній хід і повернутися туди, де ви в безпеці. Є шанс покаятися, піти під захист закону. Важливо не ховатися за чужу спину.
Близнюки
Близнюкам сьогодні нема чого боятися, якщо раніше вони були практичні і обережні. Виручить подушка безпеки, вчасно оформлений документ, професійний досвід. Додасть розсудливості відповідальність за домівку, справу або сім'ю. Не в міру енергійним Близнюкам варто пам'ятати, що зайва суєта в цю добу шкідлива. Зробивши все необхідне, краще перейти до тактики «сірого каменю» і не привертати до себе уваги.
Рак
Сьогодні життя ставить Ракам межі. Потрібні люди і інстанції непохитні. Можливий знайомий страх залишитися на самоті. Не варто боятися звуження кола: вірний партнер, істинний друг або по-справжньому корисна людина з вами. Але тим, кого ви потребуєте, доведеться багато пробачити: можливо, ці люди непрості, зате за ними ви, як за кам'яною стіною. Саме з ними вам найнебезпечніше конфліктувати.
Лев
Сьогодні зірки радять Левам поставити на перше місце здоров'я, а якщо воно в порядку, то роботу і борг. Бар'єр на шляху до прогресу — комплекс незакінчених справ. На його тлі посиляться засмучення, повернуться нездужання і страхи. Можливі поломки, затримки і збої. Варто економити матеріальні і душевні ресурси. Відповідний момент для суворої дієти. Намагайтеся не сваритися з підлеглими і помічниками.
Діва
Дівам день нагадає про грань, яку не варто переступати. Неминучі рамки і розчарування можуть вас засмутити, але навряд чи деморалізують і змусять відмовитися від свого ідеалу. Багато Дів ще раз переконаються в об'єктивній "межі" своїх можливостей, наприклад, професійних або батьківських. Також, сьогодні можна зіткнутися з виворотною стороною слави, з затратами вірності, обережності і консерватизму.
Терези
Сьогодні багатьом Терезам незатишно у власному будинку, кабінеті, орендованому житлі та інших володіннях. Зросте ризик негативного результату подій: поломок, сварок, втрат, побутових і ділових невдач. Можливі засмучення у родині, тупикові ситуації в кар'єрі, хвилини самотності, обмежень, великої матеріальної або моральної відповідальності. Варто подбати про захист своєї території і уникати будь-яких починань.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони можуть зіткнутися з неприємностями, які підготували собі самі. Ситуації дня нейтральні для вас самі по собі, але доставлять проблеми, якщо ви «розгойдаєте човен»: проявите недоречну бурхливу ініціативу, спровокуєте суєту, затієте сварку або нав'яжете комусь свої послуги. В цьому випадку, можливі травми, поломки та інші ускладнення. Прогноз сприятливий, якщо ви збережете витримку.
Стрілець
Стрільців день змушує бути реалістами і циніками. Багато Стрільців впритул зіткнуться з необхідністю суворої економії, скрупульозного контролю. Можлива добровільно-примусова відмова від частини накопичень і привілеїв. Зросте ризик збитку, втрати, псування і поломки речей, грубого відбирання майна. Зірки не радять займатися купівлею-продажем і обміном, рекомендують посилити захист заощаджень.
Козоріг
Козорогам день може принести занепад духу або погіршення самопочуття. Можливий удар від близьких, збиток, провал у важливій справі. Варто звести до мінімуму активність, посилити захист. Важливо не піддаватися зовнішнім провокаціям. В екстрених випадках (наприклад, при нападі) ваші дії мають бути точними, швидкими і безпечними для вас. Вірну тактику вам підкаже ваш досвід або інстинкт самозбереження.
Водолій
Для Водоліїв це не найсвітліший день. Великий ризик опинитися в залежності, зануритися в безодню депресії, пройти через сплеск хронічної системної хвороби. Або опинитися в капкані, з якого не вибратися без зусиль і жертв. Причиною бід може бути ваша минула помилка, але сьогодні у вас немає часу на аналіз і самобичування: важливіше відвести загрозу, вибратися з ями або зняти гостроту проблеми.
Риби
День нав'язує Рибам дещо песимістичний погляд на майбутнє, але при цьому не позбавляє їх усіх надій. Можливо, ви знову переживете знайоме розчарування: переконайтеся в непридатності якихось планів, розбіжності характерів і цілей з окремими людьми. Важливо утриматися від імпульсивних руйнівних дій, наприклад, від помсти ідейному ворогові. Не варто забувати, що це ще не фінал історії.

Related

Цікаво 6560798766775596964

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item