Розчленований дружиною репер хотів піти до коханки - ЗМІ

Розчленований дружиною репер хотів піти до коханки - ЗМІ
Фото: Instagram/kkkartrait

Перед смертю музикант збирався розлучитися з дружиною і піти до іншої жінки. У понеділок, 3 серпня, пройде засідання у даній справі.

Розчленований дружиною український репер Енді Картрайт збирався піти від дружини до коханки. Про це повідомляє Telegram канал Life Shot.
Музикант, чиє справжнє ім'я Олександр Юшко, планував розлучитися з дружиною Мариною Кохал. Безпосередньо перед своєю смертю чоловік збирався піти до коханки.
Такого висновку дійшли слідчі після прочитання листування Картрайта з дружиною. У повідомленнях репер навіть писав адресу жінки, у якої кілька разів ночував.
У понеділок, 3 серпня, пройде засідання у даній справі і стане відомо, чи буде Кохал поміщена в СІЗО
Адвокат підозрюваної стверджує, що жінка була у відмінних стосунках з чоловіком. Про це нібито свідчить її готовність народити реперу дитину, хоча раніше жінка не думала про материнство в шлюбі з Картрайтом.
Нагадаємо, наприкінці липня 2020 року стало відомо, що в Росії дружина розчленувала репера з України. Потім у мережі з'явилися моторошні подробиці смерті репера з України. Зокрема, повідомлялося, що кінцівки музиканта були відпиляні ідеально.

Related

Суспільство 9126663174368636476

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item