Все керівництво Укроборонпрому звільнять

Все керівництво Укроборонпрому звільнять
Зміни в Укроборонпромі обіцяють вже скоро

Про реформу Укроборонпрому почали говорити ще при Порошенку, але досі нічого не змінилося.

 
Найближчим часом все керівництво держконцерну Укроборонпром буде звільнене і призначене нове. Про це в середу, 12 серпня, заявив віце-прем'єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, пише Укрінформ.
 
"Концерн Укроборонпром підлягає істотній трансформації, тому що в тому вигляді, в якому він на сьогодні існує, він існувати не може. Менеджмент на ньому також буде замінений, наскільки я знаю, найближчим часом повинна відбутися зміна керівництва концерну. Далі буде, відповідно, зміна і всієї команди, яка працювала там останній рік", - повідомив він.
 
Уруський допускає навіть зміну назви концерну, бо "це назва вже стала токсичною в Україні".
 
Також, за словами Уруського, буде змінена система управління концерном. "Це буде керуюча компанія з абсолютно не тими функціями, які є сьогодні в концерні, з мінімумом втручання в господарську діяльність холдингів, які входитимуть в цю компанію", - сказав віце-прем'єр.
 
Серед змін він виділив відділення аерокосмічної холдингової компанії, до якої, крім підприємств Держкосмосу, приєднаються авіаційні підприємства, зокрема Антонов.
 
При цьому всі підприємства Держкосмосу об'єднають у ракетно-космічний центр Південний.
 
Як відомо, про реформу Укроборонпрому говорять ще з часів скандалу із закупівлями за Петра Порошенка. Але з тих пір вже минуло майже два роки, а концерн досі працює без змін. Після приходу до влади Володимира Зеленського на ньому змінилося керівництво, яке знову хочуть поміняти.

Related

Політика 3737647293718489516

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item