Секретар РНБО назвав два пріоритети розвитку військової промисловості

Секретар РНБО назвав два пріоритети розвитку військової промисловості
Ми знаходимося в стані першої біологічної світової війни - Данилов.
Розвиток технологій в світі веде до того, що навіть ядерна зброя не буде у найближчі роки мати такий вплив, який є на сьогодні - адже будуть зовсім інші види зброї.
Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов під час круглого столу у середу.
"Ми всі зараз знаходимось у стані першої біологічної світової війни. Ми не можемо сказати, звідки вона почалась і хто її почав, все це, але ми бачимо сьогодні ці наслідки. Сьогодні немає жодної країни, якої б не торкнулась ця війна, всі від неї потерпають, ніхто ще не розуміє, які будуть наслідки цієї війни... Сьогодні кібербезпека, біологічна безпека, дуже багато таких викликів, які є в світі сьогодні. Навіть ядерна зброя не буде найближчі п'ять, сім, десять, двадцять років мати такий вплив, який є на сьогодні. Будуть зовсім інші види зброї, про які ми сьогодні навіть не можемо здогадуватися. Тому що наука розвивається шаленими темпами", - зазначив Данілов.
За його словами, сьогодні величезні можливості отримати велику кількість різної інформації відкриваються не без допомоги інтернету.
Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що всередині України відбувається потужна інформаційна російська агресія.

Related

Суспільство 3759524198101346080

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item