Вікторія Сюмар закликала присвоїти звання Героя України Ярославу Журавлю: ми маємо шанувати Героїв, які захищають Україну

Вікторія Сюмар закликала присвоїти звання Героя України Ярославу Журавлю: ми маємо шанувати Героїв, які захищають Україну
Україна має шанувати і підтримувати своїх захисників.
Про це сказала народна депутатка фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар під час акції патріотичних сил в Дніпрі.
«Я неймовірно пишаюся, що стою поруч із батьком справжнього Героя України – Сергієм Журавлем. Я лише народний депутат, політик і це ніщо порівняно з кожним українським Героєм, який сьогодні захищає Україну, бо вони герої», – сказала вона.
«Пан Сергій сьогодні говорив дуже багато важливих речей як не має бути і ми всі знаємо – не має бути так, що Україна не захищає своїх захисників і воїнів. Так не має бути. І ми маємо сказати «Ні капітуляції»», – додала народна депутатка.
Крім цього, вона наголосила, що Ярославу Журавлю має бути присвоєно звання Героя України.
«Так не має бути, що українську армію сьогодні відводять із позицій, які завойовані людськими життями, бо це політика капітуляції. Так не має бути, коли Ярослав Журавель і його батько Сергій Журавель досі не визнані на державному рівні Героями України, бо це Герой України. Ярослав Журавель – це Герой України. Дуже хочу, щоб кожен з вас висловив свою позицію і сказав що ми всі хто зібрався тут виступаємо за те, щоб Ярославу Журавлю, на жаль, посмертно присвоїли звання Героя України. Ми цього доб’ємося рано чи пізно, бо справжні герої не вмирають», – підкреслила політикиня.
«Пане Сергію, я хочу сказати вам, моє серце сьогодні з вами! Я бачила те відео багато разів. Моє серце сьогодні з усіма тими батьками і матерями, які втратили на тій страшній війні своїх дітей. І з їхніми дітьми, які втратили своїх батьків. Ми всі хочемо, щоб це припинилося і я знаю, що ніхто нас не зламає. Ми в цій війні переможемо, бо Донбас і Крим – це Україна. А Україна – це нація переможців», – додала Сюмар.
В акції, організованій «Європейською Солідарністю», також беруть участь громадські активісти, ветерани, представники «Справи Громад», «Демократичної Сокири», «Руху опору капітуляції», ГО «Рух Ветеранів України», «20 легіон», «Асоціація Ветеранів-підприємців», «Інститут людини та міста» і діячі культури.

Related

Суспільство 7346711789910916342

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item