Як зрозуміти, що ваш новий друг — людина з минулого життя

Буває так, що незнайомець умить стає спорідненою душею.
Як зрозуміти, що ваш новий друг — людина з минулого життя
У житті буває так, що ви раптом відчуваєте глибокий зв'язок із людиною, яку бачите вперше.
Подібний контакт виникає тільки з тими, з ким ви були знайомі в минулому житті. Цим і можна пояснити те, що ви так легко знайшли спільну мову з незнайомцем. У житті трапляється багато дивних збігів, і хіба хтось може сказати напевне, що вам не доводилося переживати цей збіг раніше?
Важливо зрозуміти, що ви зустріли людину з близькою вам енергетикою. Підтримувати подальше спілкування з нею просто необхідно — ви будете вражені, наскільки у вас багато спільного.
Ось п'ять ознак того, що ви вже зустрічали цю людину в минулому житті:
З нею ви забуваєте про час
Одна з найбільш очевидних ознак того, що ви вже були знайомі з людиною в іншому житті, — це те, що ви втрачаєте лік часу, і поруч з нею дні пролітають із неймовірною швидкістю. Скільки б часу ви не провели з цією людиною, вам здається, ніби ви бачилися вже мільйон разів. Кожна розмова, кожне спільне заняття лише породжує у вас обох бажання разом втекти від усього світу. Вам легко знаходитися поруч і бути відвертими одне з одним.
Ви знаєте її як свої п'ять пальців, і так було з самого початку
Ще одна помітна ознака того, що ви були знайомі в іншому житті, — ви бачите цю людину наскрізь. Ви звертаєте увагу на ледь помітні рухи і жести, яких вона сама не помічає.
Вам завжди зрозуміло, коли ця людина сама не своя або просто в поганому настрої. Іноді вам здається, що вона здатна читати ваші думки, а іноді ви самі точно знаєте, що їй зараз потрібно.
Ви підійшли одне одному з самого початку
Ви щойно познайомилися, але вже на автоматі знаходите спільну мову, ніби довгий час були в розлуці, а тепер нарешті зійшлися.
Це відбувається не завжди, але якщо й стається, то це справді чарівне відчуття. Коли ви розумієте одне одного з півслова в усьому, це свідчить про те, що ви були знайомі в минулому житті. Здається, ніби ви просто продовжили перерване спілкування і готуєтеся до нової спільної пригоди.
Вам важко приховувати від неї свої почуття
Ще одна ознака — ви просто не можете приховувати свої почуття. Єдиний спосіб висловити свої емоції у присутності цієї людини — це розкритися цілком і повністю. Причому вона відчуває те ж саме і відповідає вам взаємністю.
Можливо, настане навіть такий момент, коли ви обоє розплачетеся без логічної на те причини — просто тому, що хочеться дозволити собі виплакатися, так, ніби ви давно не бачилися. Крім того, вам складно стримувати свої почуття до цієї людини, бо тоді ви відчуваєте якийсь страшний біль у душі.
З нею ви почуваєтесь як вдома
Ви можете бути за мільйон кілометрів від рідного дому, але ніщо так не пробуджує у вас іскру, як погляд цієї людини. Він дарує приємне відчуття, що з нею ви завжди вдома.
Подібний зв'язок досить складно виявити, тому відчуття рідного дому, що виникає від одного лише погляду на людину, — найвірніша ознака того, що ви були знайомі в минулому житті. Ця людина розуміє вас повністю і готова зробити все можливе, щоб ви були щасливі.

Related

Цікаво 3495330795089084523

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item