ВООЗ заявляє про нову хвилю коронавірусу та його молодшання

ВООЗ заявляє про нову хвилю коронавірусу та його молодшання
Люди віком від 20 до 30 і 40 років все частіше стають рушійною силою поширення COVID-19
Всесвітня організація охорони здоров’я висловила стурбованість через те, що нова хвиля коронавірусу пов'язана з людьми 20-ти, 30-ти і 40 років, багато хто з яких навіть не знали, що вони інфіковані. Про це повідомляє Reuters із посиланням на регіонального директора ВООЗ у Західному Тихоокеанському регіоні Такеші Касаї.
- Епідемія змінюється. Люди віком від 20 до 30 і 40 років все частіше стають рушійною силою поширення COVID-19. Багато хто навіть не підозрює, що інфікований. Це збільшує ризик перетікання на найбільш незахищених. Те, що ми спостерігаємо, – це не просто відродження хвороби. Це сигнал про те, що ми вступили в нову фазу пандемії в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, - заявив посадовець.
Регіональний директор ВООЗ наголосив, що країни можуть ефективніше зменшити руйнівні наслідки для життя та економіки, поєднуючи раннє виявлення і реагування для боротьби з інфекціями. За словами Касаї, незважаючи на наявність мутацій, ВООЗ все ще вважає вірус «відносно стабільним».
ВООЗ також нагадала виробникам ліків про необхідність виконання всіх необхідних кроків при розробці вакцини від коронавірусу.
Наразі спостерігаються сплески COVID-19 у країнах, які вже тривалий час успішно контролювали вірус, включаючи В'єтнам. А в Малайзії та на Філіппінах виявили новий штам коронавірусу, який уже спостерігали в Європі та США.
Зростання числа нових випадків захворювання спонукає деякі країни знову ввести обмеження через вірус.

Related

Здоров'я 8941410832285256370

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item