Соцмережі: У Білорусі знову затримують активістів

Соцмережі: У Білорусі знову затримують активістів
Вечірні протести в Мінську знову переросли в затримання активістів

Обстановка в Мінську залишається напруженою, градус протистояння опозиції і влади посилився в ході вечірніх акцій.

 
Співробітники сил безпеки в Мінську приступили до затримань учасників акцій протесту проти результатів президентських виборів у Білорусі. Про це ввечері у вівторок, 11 серпня, повідомив телеграм-канал опозиційного видання TUT.by.
 
На одній з вулиць Мінська силовики повалили на землю молодого хлопця, який кричить, що йому всього 15 років.
 
 
Жінка поруч говорить спецназівцям: "Послухайте свою совість хоч раз". У руках в одного з силовиків світлошумова граната.
 
Також журналісти зняли на відео затримання водія в Мінську між вулицею Тивали і Льодовим палацом. Поліцейські стріляли по машині активіста, розбивши скло. Водія витягнули з машини, вдаривши палицею.
 
 
Ще одне затримання потрапило на відео біля старого Червенського ринку. Тут силовики схопили дівчину з числа протестувальників.
 
 
Крім того, на камеру потрапило побиття силовиками журналіста, що вів зйомку з місця подій.
 
 
Під час вчорашніх протестів поруч з метро Пушкінська чоловік вийшов назустріч силовикам, захитався і впав, силовики побігли до нього.
 
 
Як повідомлялося, в Білорусі знову збираються на протести. У соцмережах знову оголосили про початок акцій проти підсумків президентських виборів. Силовиків вже стягнули в центр Мінська.
 
Раніше депутати Верховної Ради закликали владу Білорусі бути стриманими в реакціях на протести опозиції проти результатів президентських виборів.

Related

Події у світі 6252898155345094271

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item