Готуємо кабачковий рулет з цибулею, морквою і сиром

Готуємо кабачковий рулет з цибулею, морквою і сиром
Такий рулет можна використовувати як закуску або ж подавати на стіл як самостійну страву. Дуже ситний і доволі смачний.
Знадобляться:
  • кабачки – 800 г, ц
  • ибуля ріпчаста – 2 шт.,
  • морква – 2 шт.,
  • яйця – 3 шт.,
  • сир твердий – 200 г,
  • борошно – 200 г,
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком,
  • паприка мелена – за смаком,
  • часник сушений – за смаком,
  • олія – для смаження.

Твердий сир натерти на дрібній тертці. Кабачки помити і натерти на крупній тертці, якщо вони старі, то краще зрізати шкірку і видалити насіння. Натерті кабачки посолити і залишити на 5–10 хвилин, щоб випустили сік, потім віджати їх від зайвої рідини, додати яйця і борошно, половину натертого сиру, спеції. Все ретельно перемішати і замісити тісто як на оладки. Деко застелити пергаментом і рівномірно розподілити на ньому кабачкове тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин, корж повинен підрум’янити. Поки корж випікається, цибулю і моркву почистити. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити цибулю на олії до м’якості, додати моркву і смажити до золотистого кольору.
У кінці смаження додати натертий сир, перемішати. Готовий корж вийняти з духовки, викласти на нього начинку і акуратно згорнути в рулет. Загорнути рулет у фольгу і запікати за такої ж температури ще 10–15 хвилин. Подавати на стіл рулет можна і теплим, і охолодженим, порізавши порційно.

Смвчного!

Related

Смачно 3460530449765701747

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item