Заманювали, а потім шантажували інтимним відео: поліцейські викрили групу зловмисників

Заманювали, а потім шантажували інтимним відео: поліцейські викрили групу зловмисників

На Закарпатті затримали групу вимагачів, які шантажували потерпілих розповсюдженням пікантних відео за їх участі.
Схему з незаконного заробітку організували троє мешканців Львівщини. Головною дійовою особою була 29-річна жінка, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.



"За визначеним планом, жінка знайомилася з чоловіками, зваблювала їх. Та коли справа доходила до інтиму, у розпалі процесу до помешкання вривалися спільники жінки і починали знімати все на камеру. Після цього, чоловік, якого на гарячому впіймали, отримував пропозицію відкупитися. У випадку ж відмови від компромісного вирішення проблеми, зловмисники погрожували розповсюдити відео серед рідних жертви чи взагалі публічно, через соціальні мережі. Потерпілому ж, у якості відкупу, пропонували сплатити 2000 доларів", - сказано в повідомленні.
Поліцейські, розробили схему операції і затримали злочинців. Усіх трьох звинувачують у вимаганні, вчинене за попередньою змовою групою осіб. За скоєне злочинцям загрожує до 7 років в'язниці.
На Тернопільщині депутат Почапинецької сільської ради розбещував неповнолітніх. Секс записував на відео. Відзнятим матеріалом шантажував дівчат - змушував займатися проституцією.

Related

Гаряча новина 7562726776709849753

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item