У лобовому зіткненні загинула родина: перші кадри та подробиці

У лобовому зіткненні загинула родина: перші кадри та подробиці

9 серпня в селищі Перегінське Івано-Франківської області сталася смертельна аварія. Там близько 18.00 на вул. Січових Стрільців біля автозаправної станції у лоб зіткнулися Mercedes-Benz Vito 120 та "ВАЗ-217230".
За словами очевидців, Mercedes на шаленій швидкості врізався в автомобіль, який рухався в бік Вільхівки. В салоні була сім'я з 5 осіб, зокрема, і 2-річна дитина. Внаслідок зіткнення на місці загинули 32-річний водій ВАЗу, мешканець Перегінського, та двоє його пасажирів 62 та 57 років. Ймовірно батьки водія. Ще два пасажири з травмами в лікарні – дружина загиблого водія і їхня дитина. Про це повідомляється на сторінці "Рожнятівщина PROZORRO" у Facebook.





"26-річний водій автомобіля Mercedes, мешканець села Закерничне, уже неодноразово порушував правила дорожнього руху. У ДТП не постраждав, ушкоджень не отримав. Освідування на алкоголь показало 2,42 проміле", написала у групі Надія Паньків.
Офіційних даних щодо ДТП від поліції поки немає.
На Старообухівській трасі під Києвом сталася аварія, у якій загинули подружжя, їхні 4-річна донька та син, 10 років. Вижив лише найстарший, 14-річний хлопець. Водій-винуватець Антон Желепа був п'яним, у його крові виявили 1,32 проміле алкоголю, що всемеро перевищує норму. Він їхав дорогою на Mercedes, який викрав у свого роботодавця, в якого працював на дачі.

Related

Гаряча новина 3246036314539064606

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item