У Тихому океані врятували людей завдяки напису SOS на піску

У Тихому океані врятували людей завдяки напису SOS на піску
Порятунок в Тихому океані

Австралійський вертоліт приземлився на маленькому острові Мікронезії для порятунку трьох чоловіків, які на піску написали слово SOS.

У Тихому океані вдалося врятувати трьох людей з безлюдного острова завдяки напису SOS на березі острова. Про це повідомляє CNN.
Чоловіки минулого тижня вирушили на катері в 42-кілометрову подорож з Пулувата до атол Пулап у Мікронезії.
Чоловіки збилися з курсу, і у них закінчилося пальне, тому вони пришвартувалися на крихітному безлюдному острові Лікелот. Коли чоловіки не прибули в пункт призначення, на їхні пошуки відправили рятувальників. Через три години пошуків з літака ВПС США помітили напис на піску.
"Внизу ми побачили острів, напис SOS і човен прямо поруч з ним на пляжі. Звідти ми подзвонили в ВМС Австралії, тому що у них було два вертольоти поблизу, які могли приземлитися на острові", - повідомив пілот.
Пізніше вертоліт успішно сів на пляжі, доставивши їжу і воду.
Раніше повідомлялося, що в російському місті Перм на набережній річки Кама місцеві жителі врятували жінку, яка тонула, вишикувавшись в живий ланцюг.
Також відомо, що в китайському місті Ханчжоу група кур'єрів руками підняла і перенесла автомобіль, який наїхав на велосипедистку.

Related

Події у світі 8661378026804359561

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item