Опубліковано відео моменту падіння АН-26

Опубліковано відео моменту падіння АН-26
Момент аварії АН-26

Камера відеоспостереження зафіксувала різке зниження літака при заході на посадку, відхилення вправо і спалах при зіткненні з землею.

Одна з камер спостереження, встановлена ​​на висотній будівлі в Чугуєві, відобразила момент падіння літака з курсантами. Відповідне відео в суботу, 26 вересня, опублікував заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.
"Відеокамера, встановлена ​​на одній з висотних будівель в місті Чугуєві зняла останні секунди трагічного польоту АН -26 Збройних сил України", - написав Геращенко.
За його словами, відео буде використано при розслідуванні причин катастрофи.
"Це відео має допомогти слідчим та експертам встановити - що ж сталося після того, що командир корабля повідомив про відмову лівого двигуна і приготувався до посадки на правому", - наголосив Геращенко.
Він також опублікував фотографії курсантів, які загинули в результаті катастрофи літака під Чугуєвом.
Раніше також було опубліковано відео з місця аварії АН-26, на якому на фоні палаючого літака видно рухається фігура людини, охоплена полум'ям
Раніше в СБУ розповіли подробиці аварії АН-26. Там зазначалося, що о 20:38 пілот доповів керівнику польотів про відмову лівого двигуна.
Пізніше міністр оборони Андрій Таран заявив, що не було відмови двигуна, а катастрофа літака сталася через технічну несправність.

Related

Події в Україні 3840542612348578284

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item