Будівельникам "Північного потоку-2" відмовили в страховці через санкції

Будівельникам "Північного потоку-2" відмовили в страховці через санкції

Асоціація міжнародних страхових агентств заявила, що страховим компаніям краще не співпрацювати з судами, залученими в проект будівництва газопроводів "Північний потік-2" і "Турецький потік".

Про це йдеться в заяві Асоціації, передають ЗМІ.

"Не повинно бути ніякого страхового покриття для судів, залучених до незаконної діяльності, або діяльність, яка ставить клуб під загрозу порушення санкцій", йдеться в заяві Асоціації.

У заяві Асоціації висловлюється занепокоєння з приводу позиції США про можливе посилення санкцій проти "Північного потоку-2" і "Турецького потоку". Під ударом санкцій можуть виявитися ті компанії, які надають суду і послуги "для будь-якого з цих проектів". Асоціація вказує на загрозу, яку представляють собою американські закони "Про протидію противникам Америки за допомогою санкцій" (CAATSA) і "Про захист енергетичної безпеки Європи" (PEESA) для членів клубу, в разі, якщо вони вирішать надати страхове покриття для діяльності, що відноситься до Nord Stream 2 і Turk Stream.

У липні цього року палата представників конгресу США і сенат схвалили оборонний бюджет країни на 2021 рік. У документі містяться розширені санкції проти СП-2.

"Північний потік-2" будується по дну Балтійського моря від території РФ до Німеччини. Його реалізує Nord Stream 2 AG на чолі з "Газпромом". Європейські партнери будівництва - Royal Dutch Shell, OMV, Engie, Uniper і Wintershall. РФ заявляла, що "Північний потік-2" майже добудований.

Related

Економіка 4352809413797223786

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item