Рішення щодо ПП-2 прийме ЄС, а не Берлін - Меркель

Рішення щодо ПП-2 прийме ЄС, а не Берлін - Меркель


Канцлер поки не прийняла рішення, чи будуть дії щодо Москви у зв'язку з цим зачіпати Північний потік-2.

 
Відповідь Росії на інцидент з Олексієм Навальним необхідно узгодити з європейськими партнерами, вона не повинна бути тільки німецькою, вважає канцлер Німеччини Ангела Меркель. Про це з посиланням на чиновника з партії Християнсько-демократичний союз повідомляє Bloomberg.
 
"Він зазначив, що Меркель не прийняла фінальне рішення щодо того, чи може реакція щодо Москви (у зв'язку з інцидентом із Навальним. - ред.) торкнутися Північного потоку-2", - пише агентство.
 
Як повідомляється, що Меркель відзначила, що це не був напад на Німеччину, але Німеччина також повинна заявити про себе як про державу-члена ЄС.
 
"Однак слід також уважно прислухатися до того, що говорять партнери з ЄС, необхідна тісна координація. Наступний крок - за Росією. Тоді ЄС повинен прийняти спільне рішення", - заявила Меркель.
 
Нагадаємо, у німецькому політикумі почали з'являтися вимоги перегляду участі в проекті газопроводу Північний потік-2 після заяв про те, що Навальний був отруєний нервово-паралітичною речовиною з групи Новичок.
 
У той же час в МЗС ФРН заявили, що питання Навального не стосується Північного потоку-2.

Related

Економіка 9064989670728504802

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item