Головні причини, чому потрібно прати нові речі після покупки

Прання нового одягу — невіддільна складова особистої гігієни.
Головні причини, чому потрібно прати нові речі після покупки
Чи перете ви одяг, який купили в магазині, перед тим як надіти? Якщо ні, то вчені рекомендують почати робити це, оскільки навіть на нових речах можуть бути присутні збудники небезпечних захворювань.
Новий гарний одяг багатьом хочеться надіти відразу ж після придбання, особливо якщо матеріал, з якого він виготовлений, м'який і приємний на дотик. Проте, такий вчинок може спровокувати ряд шкірних проблем. На тканині з великою ймовірністю можуть зберігатися мікроорганізми, які здатні стати причиною шкірних інфекцій.
Перш ніж опинитися в магазині, виготовлений на фабриці одяг упаковується і транспортується з одного місця в інше за допомогою різних видів транспорту. Відстежити весь маршрут товару і умови його зберігання практично неможливо. Тому присутній ризик того, що до того, як потрапити до вас в руки, річ могла контактувати з різними патогенами і мікробами. Вони не видимі людському оку, але це не означає, що їх не існує. Це перша і головна причина, чому одяг після покупки потрібно завжди прати, і тільки потім надягати на своє тіло.
У більшості магазинів люди спочатку приміряють одяг, підбираючи свій розмір і відповідний фасон. Тому, коли ми беремо річ в руки, потрібно бути готовими до того, що її могло надягати безліч людей до нас. Це своєю чергою означає, що на тканині могли залишитися частинки шкіри і небезпечні мікроорганізми, які можуть спровокувати дерматит, свербіж і почервоніння.
Крім цього при виготовленні тканини, для надання їй певного кольору, використовуються різні хімічні речовини, які при контакті зі шкірою теж можуть викликати свербіж і почервоніння. Крім того, при носінні речей, людина потіє. Піт в сукупності з тертям тканини об шкіру, може призводити до виділення фарби і потрапляння її на шкіру, викликаючи алергічну реакцію.
Таким чином, прання одягу відразу після покупки є однією з невіддільних складових особистої гігієни. Ця процедура захистить вас від зайвих проблем зі шкірою і ряду інших небезпечних захворювань.

Related

Цікаво 281528508333014590

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item