Цього року виборів на Донбасі не буде - ЦВК

Цього року виборів на Донбасі не буде - ЦВК
Місцевих виборів на Донбасі не буде до березня

В судовому порядку зупинити виборчий процес уже неможливо. Місцеві вибори на Донбасі можуть провести в березні.

 
Цьогоріч вибори на підконтрольних територіях Донбасу провести вже неможливо, заявив глава Центрвиборчкому Олег Діденко у вівторок, 15 вересня, повідомляє прес-служба ЦВК.
 
"Перші вибори можна проводити двічі на рік: у жовтні та березні. Ми плануємо в майбутньому звернутися до відповідних військово-цивільних адміністрацій з приводу безпеки на цих територіях. Як тільки будуть необхідні умови - вибори будуть призначені", - сказав він.
 
Діденко зазначив, що зараз у судовому порядку зупинити виборчий процес уже неможливо.
 
Зупинка виборчого процесу можлива лише в разі введення в Україні або окремих місцевостях надзвичайного або воєнного стану, нагадали в ЦВК.
 
Нагадаємо, 8 серпня ЦВК скасувала вибори на підконтрольних територіях Донбасу. Йдеться про десять об'єднаних територіальних громадах Бахмутського, Волноваського, Маріупольського та Покровського районів Донецької області і восьми - Сєверодонецького і Щастинського районів Луганської області. Дане рішення оскаржили в суді.
 
Відзначимо, сьогодні ЦВК почала прийом документів від кандидатів на місцеві вибори. Прийом документів буде завершено 24 вересня. Після цього почнеться агітаційний процес, який повинен бути закінчений до дня тиші 24 жовтня.

Related

Політика 8041010866494491740

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item