На МКС було виявлено два можливих місця витоку повітря

На МКС було виявлено два можливих місця витоку повітря
На МКС виявили два можливих місця витоку повітря

Швидкість падіння тиску на МКС становить 1 міліметр ртутного стовпа за 8 годин, однак, як повідомили в "Роскосмосі", це не становить небезпеки для екіпажу МКС.

 

У російському модулі "Звезда" на Міжнародній космічній станції (МКС) були знайдені два можливих місця витоку повітря, випливає з переговорів екіпажу з Землею, які у вівторок, 7 жовтня, транслює NASA.
 
Спеціаліст підмосковного Центру управління польотами повідомив космонавтам про наявність "двох передбачуваних зон" витоку. Він заявив їм, що пропонується за "сьогоднішні нічні зйомки" камерами GoPro ці зони "подивитися з пристрастю".
 
Він зазначив, що перша можлива зона витоку повітря знаходиться в районі апаратури широкосмугової системи зв'язку, друга - в районі трубопроводів.
 
Як зазначається, першу зону знайшли за рухом пилинок, зафіксованих камерою GoPro.
 
Невеликий витік повітря на МКС був зафіксований у вересні 2019 року. У серпні-вересні 2020 року, після того, як його швидкість зросла в п'ять разів (з 270 грамів до 1,4 кілограма повітря на добу), екіпаж двічі закривав люки в модулях МКС з метою перевірки їх герметичності і  кілька днів був ізольований в російському сегменті станції.
 
Раніше повідомлялося, що витік повітря у відсіку російського модуля "Звезда" на Міжнародній космічній станції будуть шукати за допомогою конфеті.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item