"Миколаїв – без сепаратистів": Нацкорпус зірвав візит Медведчука до міста

"Миколаїв – без сепаратистів": Нацкорпус зірвав візит Медведчука до міста

У Миколаєві представники Нацкорпусу та ветерани російсько-української війни заблокували вхід до концерт-холу "Юність", де планував провести зустріч з партактивом голова політради "ОПЗЖ" Віктор Медведчук.

Активісти, що тримали в руках плакати з написами: "Миколаїв – без сепаратистів", "Чемодан – вокзал – Росія", "Миколаїв = Україна", заблокували центральний та запасний входи до будівлі. Згодом стало відомо, що захід скасували.

Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький, коментуючи візит представників "ОПЗЖ" до Миколаєва, у своєму телеграм-каналі написав про те, що "колаборантам та зрадникам місце в тюрмах України, а не на вулицях наших міст".

"Ще у 2014 році Миколаїв жорстко показав свою проукраїнську позицію – тоді в місті розігнали всі осередки "антимайдану" Януковича. Сьогодні після "теплого прийому" ватної партії – Медведчук злякався та передумав проводити зустріч. Він просто втік із міста. Сподіваємось, назавжди", – написав Білецький.

Нагадаємо також, що 20 жовтня Дарницький суд за позовом Віктора Медведчука заборонив розповсюдження книги Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса". 

Related

Політика 1234226668256156281

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item