Розгром колони ракетних комплексів Вірменії: Азербайджан вперше показав відео нічної атаки

Розгром колони ракетних комплексів Вірменії: Азербайджан вперше показав відео нічної атаки

Азербайджан показав відео підготовки до розгрому колони пускових установок оперативно-тактичних ракет вірменської армії безпосередньо на території Вірменії, а не невизнаної "республіки" Карабаху.

Міністерство оборони Азербайджану опублікувало відео, яке побічно підтверджує знищення минулої ночі безпілотниками колони пускових установок оперативно-тактичних ракет вірменської армії в Кельбаджарський районі Вірменії. 

Авіаудар викликав скандал, оскільки був нанесений не в зоні окупованого Нагірного Карабаху, а безпосередньо по території Вірменії в превентивних цілях. Таким чином, війна перекинулася на територію Вірменії, а значить, Єреван має право вимагати від Росії захисту в рамках протоколу ОДКБ. 

Російські військові заявили, що вже почали перевірку інциденту. Кадри підготовки до сьогоднішнього авіанальоту по ОТРК ВС Вірменії з'явилися на сторінці Міноборони Азербайджану в YouTube сьогодні вдень. 

Безпілотник фіксує підхід колони, розміщення на позиціях - сам удар не показаний. "Відеозапис виведення знищеною [колони] противника на вихідну позицію. Представляємо вашій увазі зйомку знищених нашими підрозділами оперативно-тактичних ракетних комплексів (ОТРК) Збройних сил Вірменії, які готувалися для обстрілу наших мирних жителів і населених пунктів", - зазначено в повідомленні армії Азербайджану.

Related

Події у світі 8487595641164326298

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item