Керівництву Нафтогазу інкримінують держзраду

Керівництву Нафтогазу інкримінують держзраду
Проти керівництва Нафтогазу порушили кримінальну справу

Проти менеджменту компанії завели кримінальну справу. У компанії це сприйняли як "дуже наполегливе запрошення до публічної дискусії", говорить Коболєв.

 
Проти керівництва Нафтогазу порушили кримінальну справу за статтею про держзраду. Про це заявив глава правління НАК Нафтогаз України Андрій Коболєв, повідомляє Громадське радіо в четвер, 8 жовтня.
 
"Справа стосується діяльності менеджменту компанії. Але важко розслідувати діяльність менеджменту без прізвища Коболєв. Вона побудована на звинуваченнях у державній зраді. Коли вона відкрита, я не знаю. Папери з цього приводу отримав сьогодні", - сказав Коболєв.
 
За його словами, в компанії це сприймають як "дуже наполегливе запрошення до публічної дискусії".
 
"Ми готові це запрошення взяти. Нам нема чого приховувати. І з державного аудиту щодо резерву боргів і з усіх інших питань ми абсолютно відкриті", - додав він.
 
Він стверджує, що збився з рахунку кримінальних справ щодо Нафтогазу.
 
"Я особисто перестав рахувати після того, як у 2018 році особисто мене оштрафували на 8 млрд гривень. Такий штраф мені, як фізичній особі, виписала Державна митниця. Потім у судах ми змогли довести, що підстав для покарання не було, і цей штраф некоректний", - підсумував Коболєв.
 
Раніше ЗМІ повідомили, що бюджет недоотримав від Нафтогазу 75 млрд. ЗМІ дізналися результати державного аудиту діяльності холдингу Нафтогаз, який показав фінансові втрати на сотні мільярдів гривень.

Потім у Держаудитслужбі заявили, що дані ЗМІ про перевірку в Нафтогазі недостовірні - "інформація є суб'єктивною думкою автора і не відповідає дійсності", кажуть аудитори. 

Related

Економіка 4521027057223313202

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item