Підліток напав з ножем на медиків швидкої і пограбував

Підліток напав з ножем на медиків швидкої і пограбував

У місті Кам'янське Дніпропетровської області стався інцидент. Підліток накинувся з ножем і пограбував медиків швидкої допомоги, які приїхали на виклик до його матері. 

Про це розповіла у соціальних мережах медик швидкої Лариса Биданцева.

Дві працівниці швидкої допомоги були на виклику на вулиці Ухтомського, коли до них звернулись працівники ДСНС і працівник поліції. Вони повідомили, що у цьому ж будинку перебуває жінка, яка потребує медичної допомоги.

"Після закінчення виклику бригада зайшла в уже відчинену квартиру, і почала оглядати непритомну жінку. В цей час в квартирі з'являється син непритомної і, схопивши ніж, починає погрожувати медикам. Під погрозою життя відбирає сумку з медичними ліками і сильнодіючими засобами і особистий телефон фельдшера. Куди і коли зникли працівники ДСНС і поліцейський, не помітили. Молоді, тендітні дівчата залишились наодинці зі злочинцем", - розповіла Лариса Биданцева.

Медпрацівниці встигли втекти з квартири і звернутися в поліцію. Зловмисника встигли зловити. Награбоване майно у нього вилучили.

У Запоріжжі стався інцидент. На медиків "швидкої" напали агресивні родичі пацієнтки, до якої приїхали на виклик. Лікарка, яка намагалася надати допомогу іншій людині, зрештою сама опинилася на лікарняному ліжку. 

Related

Гаряча новина 1471332055399344068

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item