Психологи виділяють кілька причин того, чому красиві жінки часто бувають самотні

 Красива — значить самотня: чому цей закон майже завжди працює.

Психологи виділяють кілька причин того, чому красиві жінки часто бувають самотні

Кажуть, що навіть високий жіночий інтелект відлякує чоловіків. І дійсно, багато чоловіків не люблять переваги жінок. Але є й інші риси, які відлякують потенційних партнерів від будь-якої красуні.

Увага лише на зовнішність

Багато жінок намагаються бути красивими, але краса — це не лише красива фігура, правильний макіяж, охайний одяг і відточена хода.

Чоловіки клюють спочатку на зовнішність, безумовно, але якщо жінка не може дати чоловікові нічого, крім красивої оболонки, ніяких серйозних відносин бути не може. Хто б що не говорив, але чоловікам потрібна не просто красуня, а ще й розумна, весела, добра і турботлива супутниця. Величезна кількість жінок не розвиває цього в собі, зупиняючись на зовнішності, тому вони залишаються самотніми.

Неправильні установки

Багато жінок слідують неправильним установкам, які зароджуються у свідомості завдяки впливу телевізора, батьків, родичів і подруг. Багато хто виходить заміж, тому що так сказали батьки. Інші заводять дитину, тому що суспільство тисне на самооцінку.

Також буває, що жінки після розлучення думають «я вже рік без чоловіка». Можна замінити цю установку на "я вже рік вільна". Все починається з внутрішнього світу. Якщо він сповнений неправильних установок, Краса нічого не означатиме. Потрібно слідувати поклику серця, а не порад оточуючих, тоді краса буде грізною зброєю.

Неправильний спосіб життя і настрій

Мова не про куріння або звичку обідати фастфудом, хоча і це теж важливо. Мова більше про те, як жінка живе. Наприклад, якщо вона працює на ненависній роботі, її настрій буде відразливим для оточуючих. Ніяка краса не допоможе знайти супутника життя.

Стан негативу і роздратування відштовхує чоловіків. Щоб краса приносила плоди, потрібно транслювати доброту і оптимізм. Для цього експерти радять шукати приємну роботу і займатися тільки тим, що дійсно цікаво.

Дивно, але якщо виправити ці три проблеми, навіть далеко не найгарніша жінка стане неймовірно успішною у протилежної статі.

Related

Цікаво 226421836750355169

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item