Розповіли, коли в Україні з'являться зарядні станції Tesla Supercharger

Tesla не планує будувати в Україні зарядні станції для електрокарів Supercharger до 2022 року. Про це повідомляє autogeek з посиланням на ек...

Розповіли, коли в Україні з'являться зарядні станції Tesla Supercharger

Tesla не планує будувати в Україні зарядні станції для електрокарів Supercharger до 2022 року.

Про це повідомляє autogeek з посиланням на експерта транспортних інновацій в Офісі реформ при Міністерстві інфраструктури Марину Китіну.

"Як би не прикро було це визнавати, але в приватному листуванні співробітник компанії Tesla Стівен Альтман-Річер (з департаменту розвитку бізнесу) повідомив нам, що компанія не має намірів будувати в Україні зарядні станції Tesla Supercharger до 2022 року, незважаючи на плани зробити це значно раніше", - зазначила Китіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електромобілі псують довкілля катастрофічніше за дизельні авто?

Ще у грудні 2018 року, коли Україну було включено до мапи розвитку мережі Supercharger, стало відомо про плани встановити електрозаправки Tesla в Україні. Навіть Ілон Маск підтвердив інформацію щодо намірів компанії вже у 2019 році заряджати електромобілі по всій Європі "від Ірландії до Києва".

Проте навіть після цього обнадійливого повідомлення дива не сталося – позначки про майбутні зарядні станції Tesla Supercharger в Україні з року в рік залишалися в розділі "Майбутні плани".

Компанія Radio Flyer представила Tesla Model Y за 100 доларів. Це дитяча модель, яка має в довжину 68 см і важить 4 кг. Але при цьому - непогано оснащена.

Related

Технології 5020232286743205143

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item