СБУ проводить масштабні навчання на кордоні з Кримом

СБУ проводить масштабні навчання на кордоні з Кримом
СБУ проводять масштабні навчання в Херсонській області

Силовики на період навчань взяли під посилений контроль і охорону морські порти, об'єкти енергопостачання, аеропорт і мости.

 
У Херсонській області проходять масштабні антитерористичні навчання Служби безпеки України. Особлива увага приділяється адміністративному кордону з Кримом і морській прибережній зоні регіону. Про це в середу, 14 квітня, повідомила прес-служба СБУ.
 
Участь в антитерористичних навчаннях у регіоні беруть підрозділи СБУ, військовослужбовці Збройних сил, прикордонники, поліцейські, а також підрозділи Держслужби спеціального транспорту.
 
"Заходи проводяться в умовах, максимально наближених до реальних", - відзначили в СБУ.
 
Силовики на період навчань взяли під посилений контроль і охорону стратегічно важливі об'єкти критичної інфраструктури Херсонської області, зокрема морські порти, об'єкти енергопостачання, аеропорт і мости.
 
"СБУ просить із розумінням поставитися жителів Херсона і гостей області до можливих тимчасових незручностей, викликаних необхідністю проведення антитерористичних навчань", - додали в спецслужбі.
 
Там також додали, що тренування проводяться в суворій відповідності до вимог чинного законодавства України і з безумовним дотриманням прав і свобод людини.




Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в Криму інтенсивно переміщується військова техніка РФ. Крім того, місія США в ОБСЄ повідомила, що Росія відправила в Крим ще до 25 тисяч військових.

Related

Події в Україні 6906967379251078727

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item