Bild назвала справжню причину заборони "Героям слава!" від УЄФА

Bild назвала справжню причину заборони "Героям слава!" від УЄФА

Основною причиною заборони від Європейського футбольного союзу гасла "Героям слава!" на формі збірної України є тиск із боку головного спонсора УЄФА – компанії "Газпром". 

Німецька таблоїд-газета Bild стверджує, що багатомільйонний контракт, який було підписано лише три тижні тому, дозволяє росіянам диктувати свої умови.

У збірної України знову будуть три комплекти форми.

Після запиту Bild УЄФА не захотів розкривати, на скільки мільйонів євро було укладено спонсорську угоду з російським газовим гігантом.

Україна представила форму на Євро.

"Контракти не є публічними через угоди про конфіденційність", – сказав представник УЄФА в інтерв'ю Bild. Але інсайдери видання припускають фінансове вливання не менше ніж на 50 мільйонів євро.

У вівторок Російський футбольний союз (РФС) поскаржився в УЄФА на текст "Слава Україні!" – "Героям слава!", нанесений на формі збірної України. Незабаром після цього УЄФА закликав нашу країну змінити екіпіровку, незважаючи на те, що раніше з нею не було жодних проблем.

Андрій Ярмоленко

На користь цієї теорії грає і той факт, що глава РФС Олександр Дюков, який є генеральним директором російської нафтової компанії "Газпром нафта" (дочірньої компанії "Газпрому"), в квітні був обраний членом виконкому УЄФА.

Олександр Дюков

Як повідомляли ЗМІ, окрім гасел, росіянам не сподобалося те, що Україна зобразила на формі карту з Кримом, який РФ анексувала в 2014 році.

Форма збірної України на Євро-2020.


В Українській асоціації футболу (УАФ) знайшли спосіб залишити на формі напис "Героям слава!", а пресаташе нашої національної команди Олександр Гливинський заявив, що команда Шевченка збирається виступати на Євро-2020 з раніше забороненим слоганом.

У Канаді співробітники посольства прийшли в формі збірної України.

Співробітники канадського посольства.

Нагадаємо, що на груповому етапі крім Нідерландів, українці зіграють з Австрією і Північною Македонією.

Групи Євро-2020.

Розклад групового етапу Євро-2020.
Розклад плей-оф Євро-2020.

12 червня стало відомо, що делегат Європейського футбольного союзу (УЄФА) перевірятиме форму гравців збірної України перед кожним матчем чемпіонату Європи-2020. Слоган "Героям слава!" на футболці української національної команди повинен бути прикритий.

Related

Події у світі 5960815680706692659

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item