Колишньому ректорові НАУ Ісаєнку вручили обвинувальний акт

Колишньому ректорові НАУ Ісаєнку вручили обвинувальний акт
Екс-ректор НАУ Володимир Ісаєнко

Володимир Ісаєнко підозрюється в незаконному звільненні працівника університету з особистих мотивів.

Прокуратура Києва у п'ятницю, 18 червня, вручила обвинувальний акт екс-ректору Національного авіаційного університету (НАУ) Володимиру Ісаєнкові у справі про незаконне звільнення. Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.
 
Відзначається, що з цією метою співробітники прокуратури і Держбюро розслідувань напередодні провели обшуки в будинку Ісаєнка і встановили його місцеперебування.
 
Прес-служба нагадала, що 12 лютого цього року колишньому ректору НАУ було повідомлено про підозру за фактом незаконного звільнення працівника з особистих мотивів (ч.1 ст.172 КК). Оскільки Ісаєнко переховувався, вручити йому повістку про виклик до прокуратури не вдавалося. У зв'язку із цим він був оголошений у розшук 28 лютого.
 
Тепер обвинувальний акт екс-ректору вручено, і він у найкоротші терміни буде направлений до суду для розгляду по суті, запевнили в прокуратурі.
 
Як відомо, Володимира Ісаєнка звільнили з посади ректора НАУ у жовтні минулого року. Контракт з ним був розірваний достроково через порушення його умов, а також із причини кримінального переслідування за корупцію.
 
Раніше повідомлялося, що незаконно відчужені гуртожитку НАУ повернули в держвласність. Приміщення двох гуртожитків вартістю понад 24 мільйони гривень у 2016 році незаконно було передано у власність комерційної структури.

Related

Суспільство 6539022745762667240

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item