5 порад, щоб картопля для дерунів не темніла

5 порад, щоб картопля для дерунів не темніла

Лайфхаки, що робити, щоб картопляне тісто не темніло.

Тісто для дерунів, яке не темніє — мрія багатьох господинь! Давайте дізнаємося, що потрібно робити, щоб картопля для дерунів не темніла.

  • Для того, щоб деруни не придбали малоапетитний темний колір, необхідно в натерту картопляну суміш додати одну столову ложку сметани або будь-якого іншого кисломолочного продукту.
  • Також в деруни можна додати натерту на тертці сиру цибулину. Цибуля перешкоджає потемнінню картоплі і надає страві легкість і аромат.
  • Щоб сира терта картопля не потемніла, можна влити в неї трохи гарячого молока.
  • У приготуванні апетитних, рум'яних дерунів головне не зволікати! Натерту картоплю необхідно віджати, змішати з іншими інгредієнтами і швиденько обсмажити, адже картопля від взаємодії з повітрям окислюється і неминуче темніє.
  • А ще можна використовувати не терку, а кухонний комбайн. Тоді картопля не встигне потемніти.


Related

Смачно 8824890602817911850

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

ЄДИНІ НОВИНИ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item