Під Миколаєвом загорівся тепловоз поїзда Інтерсіті

Під Миколаєвом загорівся тепловоз поїзда Інтерсіті
Рятувальники загасили пожежу в тепловозі

Прибулі за викликом рятувальники встановили, що горить задній відсік тягового тепловоза, а пасажирські вагони вже відчеплені.

 
Під Миколаєвом пожежні загасили займання тепловоза пасажирського потягу 767 Інтерсіті сполученням Київ-Херсон. Вагони з пасажирами відчепили від тепловоза ще до прибуття рятувальників. Про це ввечері в середу, 28 липня, повідомляє прес-служба ДСНС.
 
Зазначається, що жертв і постраждалих унаслідок пожежі немає.
 
"На місце направлені два пожежно-рятувальних відділення та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління. Після прибуття встановлено, що горить задній відсік тягового тепловоза на площі тепловоза. Дев'ять пасажирських вагонів, у яких перебувала 71 особа, у тому числі 60 пасажирів, відчеплені від тепловоза", - сказано в повідомленні.
 
О 21:45 пожежу локалізовано, о 21:55 - ліквідовано, її причина встановлюється.
 
О 22:11 пасажирський поїзд відправлений на станцію Миколаїв, а о 22:57, після формування, спрямований до кінцевої станції Херсон.
 
Раніше повідомлялося, що жінка народила у вагоні поїзда Київ-Ужгород. Про інцидент провідники повідомили на Тернопільську залізничну станцію. А там вже викликали до поїзда бригаду швидкої допомоги, яка і прийняла в поїзді пологи.
 
А на Львівщині чоловік випав з пасажирського поїзда. У тамбурі самовільно відчинив двері під час руху поїзда, не втримався і випав з вагона.

Related

Гаряча новина 4033728323038328911

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item