Цибуляники із соусом

Цибуляники - дуже корисна і смачна страва зі звичайної цибулі. Приготувати її може кожен дуже швидко і дешево.
Інгредієнти
- Цибуля - 1 шт.
- Яйце - 1 шт.
- Борошно - 1 ст. л.
- Сода - 1/4 ч.л.
- Сіль - за смаком
- Чорний перець - за смаком
- Оцет - 1 ч.л.
- Для соусу:
- Сметана - 2 ст. л.
- зелень кропу
- Паприка - 1 ч.л.
Спосіб приготування
Цибулю потертості на терці, посолити, поперчити, Додати гашену оцтом соду й відставити в сторону на 15 хв.
Яйця гарно змішаті з борошном, Додати до цибулі. Добре вимішати.
На розігріту сковорідку викладати ложкою невелічкі оладки й смажити до готовності з двох боків.
Цибуляники краще викладати на паперові рушнички, аби страва була НЕ такою жирною.
Готуємо соус: сметану змішуємо Із подрібненою зеленню кропу, і додаємо паприку.
До столу цибуляники подаємо Із соусом.