В Одесі затримали іноземця у футболці із прапором РФ

В Одесі затримали іноземця у футболці із прапором РФ
В Одесі затримали провокатора у футболці із символікою РФ

Зловмисник у футболці з російською символікою ображав учасників патріотичного флешмобу і називав їх нацистами.

 
В Одесі затримали провокатора-іноземця у футболці з російською символікою. Про це повідомляє поліція регіону в понеділок, 23 серпня.
 
Тепер до адміністративної відповідальності притягнуть 26-річного іноземця за порушення громадського порядку під час урочистостей з нагоди Дня Державного прапора на Приморському бульварі.
 
Зокрема, під час розгортання Прапора України на Потьомкінських сходах іноземець поводився зухвало і провокував конфлікт із учасниками заходу. Він не реагував на вимоги правоохоронців не чинити хуліганство, а потім здійснив спробу втекти, як тільки його запросили у відділення поліції.
 
Стосовно зловмисника складуть протоколи за статтями про дрібне хуліганство і злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського.
 
 
 
У свою чергу, в соцмережах пишуть, що чоловік прийшов на Приморський бульвар, де учасники флешмобу одягали у вишиванку Пам'ятник дюку (Арману де Рішельє). На чоловікові була футболка з російським прапором і написом Russia (Росія).
 
Сам чоловік заявив, що він турист, громадянин США, і йому потрібно зв'язатися із президентом США Джо Байденом. За його словами, його нібито "оточують нацисти", що поліцейським нібито подобаються нацисти, а в нього немає зброї і т.д. Очевидці додають, що мова зловмисника нагадувала добірку завчених фраз.

 
Нагадаємо, що раніше на кінофестивалі в Одесі режисер із Британії переплутав Україну і РФ. Британський режисер, як вийшов на сцену отримувати нагороду за внесок у кіномистецтво, подякував Росії.
 

Related

Гаряча новина 7097240339715805968

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item